Autorijles voor iedereen

Bij Rijschool ZuidKamp helpen we iedereen die snel zijn of haar autorijbewijs wilt halen, met onze spoedcursus. Vanaf 16,5 jaar ben je welkom om te starten met lessen voor je rijbewijs B. En voor wie een drukke agenda heeft met studie en bijbaan, bieden we ook lessen aan in de avonden en weekenden.

home-man-met-sleutel
IMG_0521-1536x2048-1

Snel je rijbewijs halen bij Rijschool ZuidKamp

Wil je snel je rijbewijs halen?

Stap 1 – Theoriecertificaat behalen 

Voordat je aan de spoedcursus begint, moet je je theoriecertificaat halen. Bij ZuidKamp bieden we hiervoor een los theoriepakket aan.

Stap 2 – Intake plannen

Plan een intake om een beter inzicht te krijgen in je rijvaardigheid, inzicht en aanleg, zodat we kunnen bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt.

Stap 3 – Rijlessen volgen

Maak gebruik van onze effectieve lesmethoden en gekwalificeerde instructeurs om snel vooruitgang te boeken tijdens je rijlessen.

Stap 4 – Praktijkexamen aanvragen

Voordat de spoedcursus begint, krijg je te horen op welke datum en tijd je praktijkexamen zal plaatsvinden.

Ben je benieuwd of jij klaar bent voor je rijles?

Hier vraag je een proefles aan

Flexibel rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar

Moderne lesauto's

Rijschool Zuidkamp geeft les in moderne lesauto’s. Je rijdt via ons in een nieuwe Mercedes of Volkswagen Golf. Daarnaast heb je de keuze of je leert rijden met een schakelbak of een automaat. Wij bespreken dit voordat je start. Zo raak je gelijk gewend aan het type auto, waar je straks de weg mee op wilt.

Theorie halen voor rijbewijs B

We helpen je op weg naar snel rijbewijs halen met de spoedcursus. Daar hoort natuurlijk ook het theorie examen bij. Ook daarmee helpen we je graag. We werken al jarenlang samen met een vaste partner voor de theoriecursussen. Zij geven de theoriecursus op een hoog niveau, zoals wij dat doen met onze praktijklessen.

rijbewijs-B-foto
Wil jij snel aan de slag voor jouw rijbewijs?

Hier vraag je een proefles aan

Neem contact op met rijschool ZuidKamp. Wij nemen snel
contact met je op om de eerste les in te plannen.