Over ons

Rijschool in Den Haag en omgeving

Rijschool ZuidKamp is een bekende rijschool in Den Haag en omgeving. Naast Den Haag zijn we ook actief in steden in de omgeving, zoals Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer en Delft.


Als je in deze steden woont, is het handig om hier ook je autorijlessen te volgen. Zo raak je extra vertrouwd in jouw omgeving, als je erop uitgaat met de auto.

home-man-met-sleutel
Ben je benieuwd of jij klaar bent voor je rijles?

Hier vraag je een proefles aan

den-haag-pakketten

Verschillende pakketten

Losse lessen zijn bij ons te boeken. Kies een pakket dat past bij jouw behoeften en budget. Als je alle lessen hebt doorlopen, ontvang je aan het einde van het traject de proefles van ons cadeau.

Rijschool met goede resultaten

Onze rijschool is een bekende naam in Den Haag. Met onze 10 jaar ervaring hielpen wij al 1000+ leerlingen bij het halen van hun autorijbewijs. Leerlingen komen graag bij ons vanwege ons hoge slagingspercentage. Met onze cijfers zitten wij op het niveau van landelijk gemiddelde van het CBR.

hoge-kwaliteit-vrouw
Eén van de voordeligste rijscholen in Den Haag

Behaal je A,B of E-certificaat bij Rijschool ZuidKamp

Wil je jouw rijbewijs B uitbreiden met het B-E certificaat voor de aanhangwagen? Ook dat behoort bij ons (straks) tot de mogelijkheden. Hiermee kun je voertuigen besturen met een laadvermogen van maximaal 3500 kg, waar je vooral in de transportsector mee rijdt.

Vanaf het voorjaar van 2022 bieden wij motor- en scooterrijlessen aan. Ook voor deze voertuigen ben je wettelijk verplicht om het rijbewijs A te behalen. Als rijschool bieden wij hier enkele lespakketten voor aan.

Zoek je een goede rijschool in Den Haag?

Neem contact
op met Rijschool ZuidKamp

Neem nu contact op met Rijschool ZuidKamp, dé rijschool in Den Haag. Laat je gegevens achter via het contactformulier op onze website. Als je vandaag contact opneemt, plannen wij binnen enkele dagen een afspraak voor je in