Auto (B) rijbewijs

Klaar om je autorijbewijs te halen? Rijschool Zuidkamp staat voor je klaar! Beginnen aan je rijbewijs mag vanaf de leeftijd 16,5 jaar. Als je vervolgens de leeftijd 17 jaar hebt bereikt mag je het praktijkexamen afleggen. 2todrive. Het is bij ons mogelijk rijlessen te volgen met een hand- of automatisch geschakeld voertuig.

Wat voor ons telt, is dat jij je rijbewijs haalt en in staat bent om de weg op te gaan. Daarom bepaal jij zelf het tempo. Natuurlijk steunen wij jou hierin en kijken wij samen naar hoe het gaat.

Pakketten of losse lessen

Bij ons heb je de keuze om te kiezen voor losse lessen of voor een pakket. De lossen lessen spreken voor zich; voor iedere rijles die je neemt betaal je apart. Bij onze pakketten krijg je korting op de lesprijs en heb je de mogelijkheid om het bedrag gedurende de lesperiode te betalen. Het fijne hieraan; je weet van tevoren hoe de kosten eruit zullen zien.

Gratis proefles

Wil je kennismaken met Rijschool Zuidkamp? Dat kan! Tijdens een gratis proefles maak je kennis met een van onze instructeurs en leggen jullie een route af. De instructeur krijgt alvast inzicht in hoe je ervoor staat en bespreekt dit na afloop met jou. Zo kunnen jullie samen kijken naar een geschikt leertraject.

Theorie

Om je rijbewijs te halen moet je naast het praktijkexamen ook het theorie-examen afleggen. Rijschool Zuidkamp biedt ook eendaagse theoriecursussen aan. We stomen je dan klaar voor het examen en zorgen ervoor dat je je theoriecertificaat die dag meteen haalt. Mocht het toch niet lukken en zak je voor het theorie-examen, dan mag je de volgende cursus gratis nog een keer volgen.


Gezondheidsverklaring

Voor het halen van je rijbewijs heb je een Gezondheidsverklaring nodig. Je moet lichamelijk en geestelijk gezond genoeg zijn om je rijbewijs te halen. Dit checkt het CBR met jouw Gezondheidsverklaring. Eerst heette dit de Eigen verklaring. Vóór je praktijkexamen moet je de Gezondheidsverklaring zelf invullen en inleveren bij het CBR. Zo weten we zeker dat je veilig de weg op gaat. (bron: www.cbr.nl)


Lijst van onze pakketten en tarieven

Pakketten Auto (B)


Een les is 50 minuten. Proefles is gratis bij afname van een pakket (anders 35 euro). Bij rijlessen met een automatische schakelbak geldt een toeslag van €5 per les.


Overige tarieven

Omschrijving Tarief
Proefles (zonder pakket) €35,00
Losse rijles €40,00
Toeslag automaat p/les €5,00
Tussentijdse toets €220,00
Praktijkexamen €300,00
BNOR examen €330,00
Faalangst examen €350,00
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.
Lees meer
Open chat
💬 Hulp nodig?
Rijschool Zuid Kamp 🚘
Hey 👋 Heb je een vraag? Stel ze gerust!